Moderne strakke picknicktafel

 

Een robuuste picknicktafel met een strak uiterlijk dat zijn de kenmerken van deze mooie picknicktafel. Wij maken alles op bestelling zo kunnen wij rekening houden met uw wensen. Deze picknicktafel is te bestellen in verschillende maten en verschillende houtsoorten.

Hier onder vind u informatie over de houtsoorten Bilinga, eiken en Douglas hout, de prijzen zijn gebaseerd op de volgende maten:

Lengte 300 cm, tafelblad breedte 100 cm. 

( Bilinga)

Bilinga hout is een bijzonder mooi hout soort met een geel tot rood-bruine kleur. Bilinga hout uit West- Afrika valt onder duurzaamheidsklasse 1 dat betekent dat het een houtsoort is van een zeer goede kwaliteit. Een levensduur van > 25 jaar is wat wij mogen mee geven aan Bilinga hout. Het hout kan onbehandeld buiten blijven staan, echter zou het hout verkleuren naar een mooi grijze kleur, is dit niet wat u wenst dan is het mogelijk om de bank te behandelen met een duurzame beits. Wij kunnen de picknicktafel voor u behandelen met deze beits of u laat een pot beits mee leveren met de picknicktafel.

Prijs; € 3500,- 

 

Eiken hout is het meest bekende houtsoort die we kennen als het gaat om duurzame meubelen in de tuin. Het eikenhout word onder verdeelt in de duurzaamheidsklasse 2. Een levensduur van 20- 25 jaar is dan de verwachting van het eiken hout. Ook het eiken hout behoeft geen behandeling om hem buiten te laten staan. Mocht u het mooier vinden om dit wel te doen is dit ook zeker mogelijk, een beits of olie is dan wat wij adviseren. Het behandelen kunt u ook aan ons over laten wij gebruiken dan een duurzame beits. Wilt u het zelf behandelen met de beits die wij gebruiken, bestel hem mee met de picknicktafel.

Prijs; € 2200,-

 

(Douglas)

 

Douglas hout heeft ook een bijzondere duurzame eigenschap en heeft een mooie rode kleur die ook naar grijs verkleurt als u hem onbehandeld laat. Douglas hout valt onder de duurzaamheidsklasse 3 dit betekent dat Douglas hout van matig- goede kwaliteit is en dat wij een levensduur verwachten van 10 - 15 jaar. Vind u de rode kleur van het Douglas mooi en wilt u deze behouden dan adviseren wij deze dan ook te behandelen met een duurzame beits, dit kunnen wij voor u doen of u kunt een pot beits mee bestellen.

Prijs; € 1150,-

 

Wenst u een offerte te ontvangen voor een andere maat neem dan gerust contact met ons op, ook voor meer informatie of andere meubelen op maat.