Teak houten balk lamp met ledstrip

                                                                                

Bent u op zoek naar uw droomlamp?! Houd u van natuurlijke elementen in uw huis?Onze balk lamp is  één van onze pronkstukken op het gebied van interieur verlichting.

Wij verwerken het LED- systeem in het armatuur. Aan de boven zijde frezen wij een kamertje voor de adapter en andere toebehoren.

Deze design balk word gemaakt van massief teak hout die behandeld word met een standaard teak olie. De ijzeren kokers worden behandeld met een lak om het roesten te voorkomen. Kokers gemaakt van RVS is ook mogelijk.

Deze houten hanglamp word geleverd met een hoogwaardige LED- systeem voor de hoogste kwaliteit warm licht, wit licht en een combinatie van beide. Met een RA- waarde van 95, is is de kleurweergave van het belichte object enorm natuur getrouw. Het LED- systeem is geschikt voor verschillende doeleinde. Boven de eettafel voor voor sfeervol, warm licht en op kantoor voor functioneel licht.

Er kan ook een hoogste kwaliteit ledstrip in gemaakt worden (rgb). Hiermee kunnen tevens verschillende kleuren en knipper standen gekozen worden. Uiteraard word hierbij een afstandbediening mee geleverd worden en een handleiding. 

 

Prijs teak houten lamp inculsief LED- systeem

120 cm  € 610,-

150 cm € 700,-

180 cm € 780,-

Prijs is inclusief btw en verzending binnen Nederland.

Voor vragen of het plaatsen van de bestelling neem gerust contact met ons op.